Op de VIGO Renting Service kan u altijd rekenen

Comfort en levenskwaliteit. Daar draait het om in woonzorgcentra. Elke dag opnieuw geeft u als zorgprofessional het beste van uzelf om bewoners optimaal te verzorgen en hen bij te staan waar mogelijk. Mobiliteit speelt hierin een sleutelrol. Bewoners willen zich zo lang mogelijk zelfstandig en comfortabel kunnen verplaatsen. Daar willen wij u graag bij helpen. Maak kennis met de VIGO Renting Service.

Uitgebreid aanbod en kwaliteit

De VIGO Renting Service beschikt over een zeer uitgebreid aanbod aan rolwagens die bewoners kunnen huren. Zowel standaard-, modulaire als verzorgingsrolwagens behoren tot ons gamma.

Kwaliteit bieden is voor ons essentieel. Hoe we daarvoor zorgen? Door reeds jarenlang naar zorgprofessionals als u te luisteren. Hierdoor weten we perfect wat er leeft in de woonzorgcentra en daar houden we rekening mee. Zo kan elke bewoner genieten van een optimaal zitcomfort, terwijl u zich kunt focussen op andere belangrijke taken.

De grootste troeven van de VIGO Renting Service op een rij

1. Regionaal aanwezig

Onze zorgverstrekkers werken verspreid over het hele land. Zo is er altijd iemand dicht in de buurt om u te helpen waar nodig.

2. Individuele afstelling

Geen bandwerk bij ons. Elke rolstoel die we leveren wordt afgesteld volgens de individuele noden van de bewoner. Pas als de bewoner perfect goed zit in de rolstoel, zijn we tevreden.

3. Snelle levering

Dankzij onze erg ruime voorraad en een vlotte administratieve afhandeling worden de stoelen zeer snel geleverd.

4. Administratieve bijstand

Onze backoffice staat voor u klaar om uw administratieve vragen te beantwoorden. Elke maand ontvangt u ook een handig overzicht van de lopende contracten, zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste stand van zaken.

5. Orthopedisch totaalaanbod

Bij VIGO kan u voor veel meer terecht dan enkel en alleen maar rolstoelen. We beschikken over een orthopedisch totaalaanbod, zodat we uw bewoners met om het even welk orthopedisch hulpmiddel altijd kunnen bijstaan.

Interesse?

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We geven met plezier wat meer uitleg en lichten graag nog een aantal andere troeven van onze Renting Service toe.

Neem contact met ons op

Orthopedische schoenen en pantoffels in woonzorgcentra

Voetproblemen, pijn bij het stappen of valincidenten. Bewoners van woonzorgcentra krijgen er helaas erg vaak mee te maken en dat beperkt hen in hun mobiliteit.

Heeft u al eens aan orthopedische schoenen en pantoffels gedacht voor uw bewoners? Die worden volledig op maat gemaakt, bieden de extra stabiliteit die gewone schoenen niet kunnen bieden en bij voetafwijkingen hebben uw bewoners mogelijk ook recht op terugbetaling.

menu