Sommige mensen willen het liefst dat hun prothese niet opvalt. Voor andere prothesegebruikers kan het niet opvallend genoeg zijn. We kunnen aan alle wensen tegemoet komen zowel voor prothesen voor bovenste als voor onderste ledematen.

Soorten afwerking

Wanneer de patiënt het wenst, streven we naar een zo correct mogelijke weergave van het gezonde been door de prothese af te werken met een silicone overtrek waarbij huidskleur, beharing, aders en dergelijke zo realistisch mogelijk worden nagebootst. Verder is het ook mogelijk om een tatoeage te laten plaatsen op de afwerking.

Elke siliconen prothese wordt met de hand op maat gemaakt door onze hoog getrainde specialisten in onze ateliers in Wetteren en kan zowel puur esthetish zijn als een omhulsel over het mechanische of electronische deel van de prothese.

Meer en meer komen prothesen echter uit de taboesfeer en kiezen mensen voor een design dat aansluit bij hun persoonlijkheid. De keuze uit kleuren, prints en materialen zijn eindeloos en worden via de nieuwste technieken om de prothesen geplaatst of we werken met designcovers.

Foto's armprothesen

Vig0204
IMG 1669
DSC 2251metbeton
MG 6319 Version 2 1
IMG 1844

Foto's beenprothesen

IMG 3062
Jeans prothese
AFO 63
0 FC479 E4 4 EF3 4 D8 F B537 D3 F5 B6 D4 A9 F4
UNIQ prothese