Ateliermedewerker mechanische werkplaats (M/V)

V!GO (www.vigogroup.eu) is specialist in België op het vlak van technische orthopedie (prothesen, orthesen, rolwagens, bandages...).

Helping people move on is ons doel. Nagenoeg elke persoon met een fysieke beperking, kan door V!GO geholpen worden op vlak van comfort en mobiliteit. Dagelijks geven we met meer dan 400 werknemers het beste van onszelf om de klant een oplossing op maat te bieden. Met de betrokkenheid, expertise en inzet van alle werknemers bouwen we dagelijks verder aan dit succesverhaal en de verdere groei van het bedrijf.

Ter versterking van onze vestiging te Wetteren, zijn we op zoek naar een medewerker voor onze mechanische werkplaats.

Ben jij een handige en creatieve teamplayer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je zal tewerk gesteld worden in onze mechanische werkplaats. Aan de hand van de technische opdracht of tekening bepaal je de juiste materialen en vervaardig je deelelementen van orthopedische apparaten. Hiervoor zal je dus moeten zagen, branden, buigen, plooien. Vervolgens maak je hier één geheel van door middel van lassen en monteren en werk je alles mooi af. Ontbramen, schuren en polieren maken dus ook deel uit van jouw job. Je voert de kwaliteitscontrole uit op je eigen werk en doet overdracht of geeft verdere instructies richting het atelier. Voorts voer je ook herstellingen uit en onderhoud je machines en toestellen in de ateliers in Wetteren. Je hebt veel technisch inzicht en houdt van fijn, gevarieerd en autonoom werk. Je beschikt over een A2 diploma in mechanica of gelijkwaardig door ervaring. Je kan goed lassen. Voorts wil je graag voltijds ons team versterken.

Aanbod

Je komt terecht in een hecht team dat uitgebreid de tijd zal nemen om jou de kneepjes van de ambacht bij te brengen. Voorts word je opgenomen in de Vigo family, die garant staat voor een losse sfeer tijdens het werk en veel teamactiviteiten buiten het werk. Je krijgt een eerlijk loon en door het dag regime bieden we jou een goede work-life balance. Daarnaast garanderen we jou een no-nonsense aanpak, een thuis voelen, een “what you see, is what you get” stijl.

Plaats tewerkstelling

V!GO
Biezeweg 13, 9230 WETTEREN

Waar en hoe solliciteren?

Via e-mail: jobs@vigogroup.eu

Contact: Niké Van Steendam

Solliciteren met CV en motivatiebrief

Vigo est...

VIGO est expertise
VIGO est teamwork
VIGO est passion
VIGO est famille

Êtes-vous interessé? Postulez ici.