Business Unit Manager Mobility

V!GO (www.vigogroup.eu) met hoofdzetel te Wetteren, is marktleider in België op het vlak van technische orthopedie (prothesen, orthesen, rolwagens, bandages...).

Helping people move on is de missie van V!GO. Bijna iedere persoon die tijdelijk of permanent een fysieke beperking heeft, kan door V!GO verder geholpen worden. Dagelijks geven ruim 450 werknemers het beste van zichzelf om de klant een antwoord te bieden op zijn vraag en behoefte.

V!GO wil dé referentie zijn binnen het vakgebied en streeft ernaar de beste te zijn op vlak van dienstverlening, functionaliteit en innovatie. Door continue betrokkenheid, kennis en inzet van alle medewerkers bouwt V!GO verder aan dit succesverhaal.

Als Business Unit Manager voor mobiliteitshulpmiddelen sta je in voor de aansturing van het team van zorgverstrekkers met als doel de verkoops- & dienstverleningsdoelstellingen van jouw business unit te realiseren of te overstijgen met respect voor de VIGO-cultuur en waarden.

Functieomschrijving:

 • Je geeft mee input aan de Commercial Director om een realistisch strategisch jaarplan op te maken met betrekking tot jouw business unit. Jouw inbreng richt zich in hoofdzaak op resultaatgebieden van sales, bedrijfsresultaten, budget- en kostenbeleid.
 • Je implementeert het business plan door de vertaling van de objectieven in concrete actieplannen en budgetten. Je bepaalt de kpi’s, volgt ze op en ondersteunt jouw team voor de realisatie ervan.
 • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van jouw team met als doel een optimale klantenservice leveren. Je anticipeert en grijpt in bij problemen, klachten of ontevredenheid van klanten.
 • Je zorgt voor een duurzame binding met artsen en paramedici, als ervaren netwerker bouw je verder aan de lange termijn relaties en speur je voortdurend naar nieuwe klanten/opportuniteiten in de markt.
 • Je volgt de trends in de markt & voert de nodige business-analyses uit, om zo verder te kunnen bouwen aan een sterke business unit. Hiervoor werk je nauw samen met onze portfoliomanager.
 • Je bent erop gebrand een constructieve en proactieve houding na te streven inzake samenwerking, zowel binnen het commercieel team, als met het eigen team en met de verschillende afdelingen binnen VIGO.

Profiel:

 • Je hebt een passie voor sales en minimum vijf jaar ervaring in de opmaak van sales- en accountplannen, budgetten, actieplannen, kpi’s…
 • Je bent bedreven in people skills en in het coachen en ontwikkelen van een team. Je straalt dynamisme en enthousiasme uit en weet te inspireren. Tegelijk ben je erg integer.
 • Je streeft naar een zeer klantgerichte aanpak waarbij je de acties afstemt op de gevoeligheden, behoeften en wensen van de klanten, ook wanneer die niet rechtstreeks geuit worden.
 • Je houdt van netwerken, bent resultaatgericht en hands-on en beschikt over de nodige overtuigingskracht.
 • Bij voorkeur behaalde je een Masterdiploma of ben je gelijkwaardig door ervaring; expertise en kennis binnen de wereld van mobiliteitshulpmiddelen zijn een troef maar géén must!
 • Nederlands, Frans en Engels vormen geen probleem voor jou.
 • Je beschikt over sterke pc vaardigheden (Windows, MsOffice, Outlook, …)

Vigo est...

VIGO est expertise
VIGO est teamwork
VIGO est passion
VIGO est famille

Êtes-vous interessé? Postulez ici.