Ortho Shoes digitalisatie

CAD medewerker (M/V)

V!GO (www.vigogroup.eu) is marktleider in België op het vlak van technische orthopedie (prothesen, orthesen, rolwagens, bandages...).

Helping people move on is ons doel. Nagenoeg elke persoon met een fysieke beperking, kan door V!GO geholpen worden op vlak van comfort en mobiliteit. Dagelijks geven ruim 450 werknemers het beste van zichzelf om de klant een antwoord te bieden op zijn vraag en behoefte.

Ter versterking van ons team, zijn we op zoek naar een CAD medewerker.

Omschrijving

Je staat in voor het inscannen van het gipsmodel dat je aangereikt wordt door de orthopedisch verstrekker. Waar nodig weet je dit model digitaal te corrigeren aan de hand van de juiste maten en in een correcte positie. Op basis van een dergelijk model kan een mal van het lichaamsdeel gefreesd worden, waarrond dan technisch orthopedisch maatwerk (zitschalen, korsetten, beenapparaten,...) gefabriceerd wordt. Je zal dus een essentiële schakel zijn in ons productieproces. Je slaagt hier pas in na een doorgedreven on the job opleiding in de gipskamer en in de CAD afdeling.

Je fungeert als een communicatieve en betrokken teamplayer die voltijds het team wil versterken. Beeldschermwerk schrikt je allerminst af. Je houdt van bijleren en denkt actief mee over mogelijke verbeteringen. Je hebt een goed 3D inzicht en ervaring met grafische beeldvoming (Autocad, Solidworks, Blender,...) Voorts heb je een uitgesproken interesse in anatomie en het menselijk lichaam, bij voorkeur ben je podoloog of digital designer van opleiding met geen of beperkte ervaring in het werkveld.

Aanbod

Je komt terecht in een jong en hecht team dat uitgebreid de tijd zal nemen om jou de kneepjes van het vak bij te brengen. Voorts word je opgenomen in de Vigo family, die garant staat voor een losse sfeer tijdens het werk en veel teamactiviteiten buiten het werk. Je krijgt een eerlijk loon en door het dag regime bieden we jou een goede work-life balance. Daarnaast garanderen we jou een no-nonsense aanpak, een thuis voelen, een “what you see, is what you get” stijl.

Plaats tewerkstelling

V!GO
Biezeweg 13, 9230 WETTEREN

Waar en hoe solliciteren?

Via e-mail: jobs@vigogroup.eu

Contact: Niké Van Steendam

Solliciteren met CV en motivatiebrief

Vigo est...

VIGO est expertise
VIGO est teamwork
VIGO est passion
VIGO est famille

Êtes-vous interessé? Postulez ici.

menu