Clinical Expert neurorevalidatie (M/V)

V!GO (www.vigogroup.eu) met hoofdzetel te Wetteren, is marktleider in België op het vlak van technische orthopedie (prothesen, orthesen, rolwagens, bandages...).

Helping people move on is de missie van V!GO. Bijna iedere persoon die tijdelijk of permanent een fysieke beperking heeft, kan door V!GO verder geholpen worden. Dagelijks geven ruim 450 werknemers het beste van zichzelf om de klant een antwoord te bieden op zijn vraag en behoefte.

V!GO wil dé referentie zijn binnen het vakgebied en streeft ernaar de beste te zijn op vlak van dienstverlening, functionaliteit en innovatie. Door continue betrokkenheid, kennis en inzet van alle medewerkers bouwt V!GO verder aan dit succesverhaal.

Als Clinical Expert neurorevalidatie analyseer je de behoeften binnen de neurorevalidatiemarkt met als finaal doel orthopedische toepassingen in te zetten binnen dit segment en marktaandeel te winnen.

Functieomschrijving:

 • Als klinisch expert op gebied van neurorevalidatie, weet je jouw kennis over te dragen naar interne en externe stakeholders.
 • Je analyseert de markt van de neurorevalidatie en aan de hand van klinisch onderbouwde methodieken breng je de behoefte-indicatoren in kaart. Het merendeel van jouw expertise haal je uit lange termijn relaties met artsen, paramedici,…
 • Je ziet de opportuniteiten binnen de markt en weet die te vertalen naar orthopedische toepassingsmogelijkheden
 • Je diept het concept neurorevalidatie verder uit in samenwerking met diverse interne stakeholders (sales, portfolio managers, marketing…) om uiteindelijk tot een concreet plan van aanpak te komen.
 • Je weet hoogwaardige behandelingsoplossingen voor deze patiëntengroep te bundelen in een naslagwerk. Aan de hand hiervan ontwikkel je dan trainingen voor (para)medici en professionele belanghebbenden.
 • Je onderhoudt goede relaties met het BBOT, de beroepsvereniging voor orthopedie, en het Riziv. Je weet onze belangen bij beide partners te behartigen om onder meer terugbetaling van high-end topproducten te verkrijgen voor deze doelgroep.

Profiel:

 • Je genoot een paramedische opleiding, bij voorkeur in kinesitherapie.
 • Je hebt reeds meerdere jaren ervaring binnen het domein van de neurorevalidatie.
 • Een goede kennis van ganganalyse en biomechanica zijn vereist.
 • Als netwerker heb je sterk ontwikkelde communicatie skills. Je weet te overtuigen en straalt dynamiek en enthousiasme uit.
 • Nederlands, Frans en Engels vormen geen probleem voor jou.

Interesse? Solliciteer nu en stuur je cv en motivatiebrief naar jobs@vigogroup.eu

Contactpersoon: Niké Van Steendam

Vigo est...

VIGO est expertise
VIGO est teamwork
VIGO est passion
VIGO est famille

Êtes-vous interessé? Postulez ici.

menu