Facility Manager (M/V)

V!GO met hoofdzetel te Wetteren, is specialist in België op het vlak van technische orthopedie (prothesen, orthesen, rolwagens, bandages...).

Helping people move on is ons doel. Nagenoeg elke persoon met een fysieke beperking, kan door V!GO geholpen worden op vlak van comfort en mobiliteit. Dagelijks geven meer dan 400 werknemers het beste van zichzelf om de klant een antwoord te bieden op zijn vraag en behoefte.

V!GO wil dé referentie zijn binnen haar vakgebied. Daarom streeft V!GO ernaar de beste te zijn op het vlak van dienstverlening, functionaliteit en innovatie. Met de betrokkenheid, expertise en inzet van alle werknemers bouwt V!GO dagelijks verder aan dit succesverhaal en de verdere groei van het bedrijf. V!GO is daarmee de trendsetter in de markt.

Als facility manager ben je verantwoordelijk voor het beheer van de verschillende vestigingen en de inrichting/het ontwerp van eventuele nieuwe sites. Tevens sta je in voor het opmaken en opvolgen van het onderhoudsplan voor het machinepark binnen de productie.

Je bouwt de moderne en dynamische werkomgeving verder uit en coördineert de uitbreidings-, onderhouds- en herstellingswerken aan onze gebouwen en de omliggende terreinen. Door je uitgebreide technische kennis van energie, elektriciteit, HVAC,… slaag je erin je de nodige analyses te maken: pijnpunten worden gerapporteerd en aangepakt, je doet tevens voorstellen tot verbetering van het bestaande equipment. Ook de opvolging van de energiedossiers valt onder jouw bevoegdheid.

Je stuurt een team van een vijftal facility medewerkers aan. Je communiceert vlot, zowel intern als extern, in beide landstalen en rapporteert rechtstreeks aan de COO. Bij voorkeur heb je een bachelordiploma op zak en reeds een aantal jaren ervaring als facility manager.

Hierin blinkt Vigo uit voor jou:

Je wordt opgenomen in de Vigo family, die garant staat voor een losse sfeer tijdens het werk en leuke teamactiviteiten buiten het werk

We garanderen je een marktconform loon in lijn met jouw capaciteiten en ervaring, inclusief extra legale voordelen

Je komt terecht in een stabiele organisatie met weinig turnover en waar ruimte is voor eigen inbreng en ideeën

Voorts garanderen we jou een no-nonsense aanpak, een thuisvoelen, een “what you see, is what you get” stijl

Is deze job je op het lijf geschreven? Stuur je kandidatuur naar jobs@vigogroup.eu

Vigo est...

VIGO est expertise
VIGO est teamwork
VIGO est passion
VIGO est famille

Êtes-vous interessé? Postulez ici.