Prendre rendez-vous
Foto Ann

Interne technieker mobiliteitshulpmiddelen (M/V)

VIGO met hoofdzetel te Wetteren, is specialist in België op het vlak van technische orthopedie (prothesen, orthesen, rolwagens, bandages...).

Helping people move on is ons doel. Nagenoeg elke persoon met een fysieke beperking, kan door VIGO geholpen worden op vlak van comfort en mobiliteit. Dagelijks geven meer dan 400 werknemers het beste van zichzelf om de klant een antwoord te bieden op zijn vraag en behoefte.

VIGO wil dé referentie zijn binnen haar vakgebied. Daarom streeft VIGO ernaar de beste te zijn op het vlak van dienstverlening, functionaliteit en innovatie. Met de betrokkenheid, expertise en inzet van alle werknemers bouwt VIGO dagelijks verder aan dit succesverhaal en de verdere groei van het bedrijf. VIGO is daarmee de trendsetter in de markt.

Je bent samen met het team verantwoordelijk voor het herstel en het onderhoud van de mobiliteitshulpmiddelen van onze klanten. Het gamma hulpmiddelen strekt zich uit van eenvoudige manuele rolstoelen tot fietsen en hightech elektronische rolstoelen afgesteld op de behoeften van de patiënt. Aan de hand van de gegevens uit het herstelorder stel je de correcte diagnose en voer je de mechanische en/of elektrische herstellingen uit. Al je werkzaamheden log je vervolgens in ons systeem. Je zal hoofdzakelijk intern in onze hoofdzetel te Wetteren tewerkgesteld worden. Sporadisch ga je eens de baan op om herstellingen ter plekke bij de klant uit te voeren.

Jouw profiel:

Je kan efficiënt zelfstandig werken en beschikt over een sterk kwaliteitsbewustzijn. Voorts heb je een uitgesproken hands-on mentaliteit, en ben je stressbestendig en flexibel. Je hebt een achtergrond in elektro- en mechanicatechnieken en beschikt over een rijbewijs type B. Kennis van fietstechnieken is een troef.

Hierin blinkt Vigo uit voor jou:

Je wordt opgenomen in de Vigo family, die garant staat voor een losse sfeer tijdens het werk en leuke teamactiviteiten buiten het werk.

We garanderen je een marktconform loon in lijn met jouw capaciteiten en ervaring, inclusief extra legale voordelen.

Je komt terecht in een stabiele organisatie met weinig personeelsverloop en waar ruimte is voor eigen inbreng en ideeën.

Voorts garanderen we jou een no-nonsense aanpak, een thuisvoelen, een “what you see, is what you get” stijl.

Is deze job je op het lijf geschreven? Stuur je kandidatuur naar jobs@vigogroup.eu

Vigo est...

VIGO est expertise
VIGO est teamwork
VIGO est passion
VIGO est famille

Êtes-vous interessé? Postulez ici.