Prendre rendez-vous
Mobility

Interne Technieker Mobiliteitshulpmiddelen (M/V)

Je bent samen met het team verantwoordelijk voor het herstel en het onderhoud van de mobiliteitshulpmiddelen van onze klanten. Het gamma hulpmiddelen strekt zich uit van eenvoudige manuele rolstoelen tot fietsen en hightech elektronische rolstoelen afgesteld op de behoeften van de patiënt. Aan de hand van de gegevens uit het herstelorder stel je de correcte diagnose en voer je de mechanische en/of elektrische herstellingen uit. Al je werkzaamheden log je vervolgens in ons systeem. Je zal hoofdzakelijk intern in onze site in Heverlee tewerkgesteld worden. Sporadisch ga je eens de baan op om herstellingen ter plekke bij de klant uit te voeren.

Jouw profiel:

Je kan efficiënt zelfstandig werken en beschikt over een sterk kwaliteitsbewustzijn. Voorts heb je een uitgesproken hands-on mentaliteit, en ben je stressbestendig en flexibel. Je hebt een achtergrond in elektrotechnieken en beschikt over een rijbewijs type B. Kennis van fietstechnieken is een troef.

Hierin blinkt Vigo uit voor jou:

Je wordt opgenomen in de Vigo family, die garant staat voor een losse sfeer tijdens het werk en leuke teamactiviteiten buiten het werk.

We garanderen je een marktconform loon in lijn met jouw capaciteiten en ervaring, inclusief extra legale voordelen.

Je komt terecht in een stabiele organisatie met weinig personeelsverloop en waar ruimte is voor eigen inbreng en ideeën.

Voorts garanderen we jou een no-nonsense aanpak, een thuisvoelen, een “what you see, is what you get” stijl.

Is deze job je op het lijf geschreven? Stuur je kandidatuur naar jobs@vigogroup.eu

Vigo est...

VIGO est expertise
VIGO est teamwork
VIGO est passion
VIGO est famille

Êtes-vous interessé? Postulez ici.