Orthopedisch schoenverstrekker

Ben je een ervaren schoentechnoloog die aan de slag wil in een bedrijf dat inzet op orthopedische innovatie en kwaliteit ? Dan zit je bij VIGO op de juiste plaats. Want wij zijn dé referentie in de wereld van prothesen, orthesen, rolwagens, bandages en orthopedische schoenen.

Als orthopedisch schoenverstrekker ben je begaan met het opmeten, passen en afleveren van onze orthopedische schoenen. Je weet jouw diensten / patiënten efficiënt te plannen en overlegt met ons schoenatelier in Genk om zo goed als mogelijk tegemoet te komen aan de noden van de patiënt. Waar nodig en mogelijk, doe je bepaalde herstellingen en aanpassingen ter plaatse. Je poogt, onder andere op beurzen, het klantenbestand verder uit te bouwen en je weet het Vigo-assortiment te promoten bij bestaande klanten.

Je zal vooral ingezet worden in regio Leuven - Antwerpen - Limburg en zal zowel in instellingen als voor particuliere klanten actief zijn.

Je hebt reeds een RIZIV erkenningsnummer voor orthopedische schoenen behaald en beschikt over een rijbewijs B. Aangezien je reeds ervaring hebt, heb je een goed inzicht in de pathologie van de patiënt en weet je welke aanpassingen geschikt zijn. Je bent klantgericht en communicatief sterk in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Frans. Je weet de nomenclatuur correct toe te passen en bent pietje precies in jouw orderadministratie.

Hierin blinkt Vigo uit voor jou:

  • Je wordt opgenomen in de Vigo family, die garant staat voor een losse sfeer tijdens het werk en leuke teamactiviteiten buiten het werk
  • We garanderen je een marktconform loon in lijn met jouw capaciteiten en ervaring, inclusief extra legale voordelen
  • Je komt terecht in een stabiele, collegiale organisatie met weinig turnover
  • Voorts garanderen we jou een no-nonsense aanpak, een thuisvoelen, een “what you see, is what you get” stijl

Contactpersoon: Niké Van Steendam

Interesse? Solliciteer nu en stuur je cv en motivatiebrief naar jobs@vigogroup.eu

Vigo est...

VIGO est expertise
VIGO est teamwork
VIGO est passion
VIGO est famille

Êtes-vous interessé? Postulez ici.

menu