Quality Manager (M/V)

V!GO met hoofdzetel te Wetteren, is specialist in België op het vlak van technische orthopedie (prothesen, orthesen, rolwagens, bandages...).

Helping people move on is ons doel. Nagenoeg elke persoon met een fysieke beperking, kan door V!GO geholpen worden op vlak van comfort en mobiliteit. Dagelijks geven meer dan 400 werknemers het beste van zichzelf om de klant een antwoord te bieden op zijn vraag en behoefte.

V!GO wil dé referentie zijn binnen haar vakgebied. Daarom streeft V!GO ernaar de beste te zijn op het vlak van dienstverlening, functionaliteit en innovatie. Met de betrokkenheid, expertise en inzet van alle werknemers bouwt V!GO dagelijks verder aan dit succesverhaal en de verdere groei van het bedrijf. V!GO is daarmee de trendsetter in de markt.

Als Quality Manager binnen Vigo sta je in voor het volledige kwaliteitsluik. Je bent verantwoordelijk voor zowel het opstellen, het evalueren als het bewaken van de kwaliteitsprocessen en -normen.

Je schrijft een QM systeem uit dat in lijn ligt met de wettelijke bepalingen, de Europese Medical Device Regulation (MDR). Jouw kwaliteitshandboek ontwikkel je volgens de ISO 9001 norm, zodat certificering in de nabije toekomst kan behaald worden. Naast het wettelijk kader verlies je hierbij de noden en de vereisten van zowel de interne als de externe klant nooit uit het oog.

Je bent aanspreekpunt en uitvoerende partij voor alles wat Quality Assurance en Quality Control betreft. Je behandelt en analyseert kwaliteitsissues en overlegt over mogelijke oplossingen. Door je communicatiestijl en je gedrevenheid weet je werknemers te betrekken, verandering teweeg te brengen en gewenste acties te implementeren.

Het betreft een nieuwe functie binnen VIGO. Minimaal een bachelordiploma evenals een aantal jaren ervaring in een kwaliteitsfunctie, bij voorkeur in een medische setting/productieomgeving, zijn bijgevolg een must.

Hierin blinkt Vigo uit voor jou:

Je wordt opgenomen in de Vigo family, die garant staat voor een losse sfeer tijdens het werk en leuke teamactiviteiten buiten het werk

We garanderen je een marktconform loon in lijn met jouw capaciteiten en ervaring, inclusief extra legale voordelen

Je komt terecht in een stabiele organisatie met weinig turnover en waar ruimte is voor eigen inbreng en ideeën

Voorts garanderen we jou een no-nonsense aanpak, een thuisvoelen, een “what you see, is what you get” stijl

Is deze job je op het lijf geschreven? Stuur je kandidatuur naar jobs@vigogroup.eu

Vigo est...

VIGO est expertise
VIGO est teamwork
VIGO est passion
VIGO est famille

Êtes-vous interessé? Postulez ici.