D foto atelier 7 header image

Problemen met je mobiliteitshulpmiddel ? Herstelling of onderhoud nodig ?

Aarzel niet om contact op te nemen met onze technische dienst.
Wij zijn bereikbaar vanaf 8u00 tot 17u00
mail : support.mobility@vigogroup.eu
Wetteren : +32 (0)9 292 20 24
Heverlee : +32 (0)16 40 60 50
Pechbijstand voor elektronische rolstoelen en scooters is mogelijk 24 u per dag 7 dagen op 7. Er zijn verschillende bedrijven die deze service, onafhankelijk van VIGO, aanbieden. Meer informatie onderaan deze pagina.

Ook na je aankoop helpen we je graag snel en efficiënt verder. Mocht je een probleem hebben met je mobiliteitshulpmiddel, zowel binnen als buiten garantie, kan je rekenen op onze uitstekende dienst na verkoop. We garanderen je een vlotte service gedurende de hele levensduur van je hulpmiddel.

D foto atelier 3

Onze aanpak van herstellingen :

  • Gespecialiseerde techniekers in onze eigen ateliers in Wetteren of Heverlee.
  • Meerdere mobiele service teams die in heel België ter plaatse komen.
  • Een grote voorraad onderdelen voor een snelle oplossing.
  • Nauwgezette opvolging door onze dossierbeheerders.

Pechbijstand 24 u per dag 7 dagen op 7

Wilt u zich verzekeren van 24u per dag, 7 dagen op 7 pechbijstand dan zijn er verschillende bedrijven die deze formule aanbieden.

Als service naar onze mobility-klanten, informeert VIGO vrijblijvend over verschillende mogelijkheden op de markt voor pechbijstand.
VIGO heeft geen vaste samenwerking met één van deze bedrijven. U bent als klant volledig vrij in uw beslissing om hier al dan niet gebruik van te maken.

Wanneer u klikt op onderstaand logo, gaat u onmiddellijk naar de pagina van de betreffende pechbijstand. Op de button onder het logo vindt u meer informatie over de formule die ze aanbieden.

menu