test alt tag header image

Een gratis service bij expertisecentrum VIGO

test

Een prothese is meer dan de samenstelling van protheseonderdelen zoals een koker, knie of voet.

Minstens even belangrijk is de uitlijning van de prothese. Dat is een individueel en precies proces is waarbij de lengte, lichaamshouding, motoriek en activiteitsgraad een belangrijke rol spelen.

Een prothese die niet goed is uitgelijnd kan u onmiddellijk of op langere termijn heel wat last bezorgen. Denk maar aan overbelasting van de rug, het andere been en spieren, een moeilijk evenwicht en wondjes aan de stomp.

Bij VIGO zijn onze prothesisten en kinesisten opgeleid en hebben ze een ruime ervaring bij honderden patiënten om snel na te gaan of de uitlijning van uw prothese, zowel in stand als tijdens het stappen, in orde is en waar deze verbeterd kan worden. We gebruiken hiervoor de meest innovatieve meetinstrumenten die onze expertise en ervaring kunnen bevestigen omdat we geloven dat 'meten, weten is'.

Wilt u weten of uw prothese optimaal is uitgelijnd zodat u geen problemen krijgt ? Hebt u bepaalde lichamelijke klachten en wilt u graag een check-up ? Als expertisecentrum voor prothesen vinden we het belangrijk om dit samen met u te bekijken. We bieden u daarom een gratis biomechanische screening met professioneel advies aan en een uitlijning met de modernste apparatuur.

Ook wanneer je reeds geruime tijd bij VIGO langs komt, kan u van deze service genieten. Vraag uw vertouwde prothesist er naar.

Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis checkup van de uitlijning van uw prothese

mck@vigogroup.eu of 09/292 20 00

menu