Prendre rendez-vous
Helm1

Portfolio Lead Kinderorthopedie

VIGO (www.vigogroup.eu) met hoofdzetel te Wetteren, is specialist in België op het vlak van technische orthopedie (prothesen, orthesen, rolwagens, bandages...). Helping people move on is ons doel. Nagenoeg elke persoon met een fysieke beperking, kan door VIGO geholpen worden op vlak van comfort en mobiliteit. Dagelijks geven meer dan 400 werknemers het beste van zichzelf om de klant een antwoord te bieden op zijn vraag en behoefte.

VIGO wil dé referentie zijn binnen haar vakgebied. Daarom streeft VIGO ernaar de beste te zijn op het vlak van dienstverlening, functionaliteit en innovatie. Met de betrokkenheid, expertise en inzet van alle werknemers bouwt VIGO dagelijks verder aan dit succesverhaal en de verdere groei van het bedrijf. VIGO is daarmee de trendsetter in de markt.

Als Portfolio Lead sta je in voor de verdere ontwikkeling, het beheer en de optimalisatie van producten, materialen en services binnen het domein Kinderorthopedie. Samen met de Business Unit Manager geef je zo mee vorm aan de toekomst binnen het domein van maatwerk orthesen en zorg je mee voor het uitdragen van de naamsbekendheid van VIGO binnen de orthopedische markt.

Je detecteert hiaten in de huidige portfolio en gaat actief op zoek naar mogelijke oplossingen voor deze hiaten. Je volgt hierbij de concurrentie op de voet en onderzoekt hoe zij deze uitdagingen aanpakken.

Voor reeds bestaande oplossingen blijf je de markt actief screenen naar innovatieve technieken en materialen. Je zoekt naar mogelijke optimalisaties om de efficiëntie bij verstrekker of in het atelier te verhogen. Nieuwe oplossingen toets je af met de collega’s in het atelier en bij de verstrekkers op het werkveld.

Bij lancering van nieuwe producten, materialen of technieken geef je samen met de Business Unit Manager vorm aan een opleidingsprogramma voor de collega’s. Je helpt om de nieuwigheden of verbeteringen uit te dragen naar de professionele zorggebruikers waar we mee samenwerken.

Daarnaast ben je ook een uitstekende vertegenwoordiger van de reeds bestaande portfolio. Je vertegenwoordigt je Business Unit op beurzen en symposia. Je bent bereid presentaties en voordrachten te geven op vraag van onze diensten waar we mee samenwerken.

Jouw profiel:

• Je hebt ervaring en kennis van de orthopedische markt, bij voorkeur in maatwerk orthesen voor kinderen;

• Je hebt een hart voor innovatie;

• Je gaat graag op zoek naar optimalisatie van processen. Je bent gestructureerd en proces-georiënteerd. Ervaring met project- en procesmanagement is een pluspunt;

• Je bent analytisch ingesteld;

• Je bent een uitstekende communicator en beschikt over voldoende presentatievaardigheden;

• Je bent een geboren netwerker en hebt interesse in de academische wereld;

• Je werkt graag autonoom, alsook in teamverband.

Hierin blinkt Vigo uit voor jou:

Je wordt opgenomen in de Vigo family, die garant staat voor een losse sfeer tijdens het werk en leuke teamactiviteiten buiten het werk

We garanderen je een marktconform loon in lijn met jouw capaciteiten en ervaring, inclusief extra legale voordelen

Je komt terecht in een stabiele organisatie met weinig turnover en waar ruimte is voor eigen inbreng en ideeën

Voorts garanderen we jou een no-nonsense aanpak, een thuisvoelen, een “what you see, is what you get” stijl

Interesse? Stuur je kandidatuur naar jobs@vigogroup.eu

Vigo est...

Êtes-vous interessé? Postulez ici.