Prendre rendez-vous
Header design

Supply Chain Manager

V!GO (www.vigogroup.eu) met hoofdzetel te Wetteren, is specialist in België op het vlak van technische orthopedie (prothesen, orthesen, rolwagens, bandages...).

Helping people move on is ons doel. Nagenoeg elke persoon met een fysieke beperking, kan door V!GO geholpen worden op vlak van comfort en mobiliteit. Dagelijks geven meer dan 450 werknemers het beste van zichzelf om de klant een antwoord te bieden op zijn vraag en behoefte.

V!GO wil dé referentie zijn binnen haar vakgebied. Daarom streeft V!GO ernaar de beste te zijn op het vlak van dienstverlening, functionaliteit en innovatie. Met de betrokkenheid, expertise en inzet van alle werknemers bouwt V!GO dagelijks verder aan dit succesverhaal en de verdere groei van het bedrijf. V!GO is daarmee de trendsetter in de markt.

Als Supply Chain Manager sta je in voor de aansturing van het logistieke team met als doel het logistiek proces in goede banen te leiden.

Als geboren people manager neem jij de dagelijkse aansturing van het volledige logistieke team in Wetteren en Heverlee, een 20 tal medewerkers, op jou. Je bent zowel coach als eerste aanspreekpunt voor je medewerkers bij al hun logistieke vragen.

Je doorgrondt de logistieke processen, analyseert en optimaliseert ze waar nodig. Voorkennis van SAP is een troef, je zal hier als Key User in fungeren. Voorts garandeer je een optimaal voorraadbeheer en verzeker je on-time deliveries naar de interne klant.

Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en realiseren van de vooropgestelde KPI's en rapporteert rechtstreeks aan de COO. Bij voorkeur heb je een masterdiploma behaald in een logistieke richting en reeds een aantal jaar ervaring in een leidinggevende functie.

Tevens ben je een echte teamplayer en weet je de VIGO waarden op een juiste manier uit te dragen in de organisatie.

Hierin blinkt Vigo uit voor jou:

Je wordt opgenomen in de Vigo family, die garant staat voor een losse sfeer tijdens het werk en leuke teamactiviteiten buiten het werk

We garanderen je een marktconform loon in lijn met jouw capaciteiten en ervaring, inclusief extra legale voordelen

Je komt terecht in een stabiele organisatie met weinig turnover en waar ruimte is voor eigen inbreng en ideeën

Voorts garanderen we jou een no-nonsense aanpak, een thuisvoelen, een “what you see, is what you get” stijl

Interesse? Stuur je kandidatuur naar jobs@vigogroup.eu.


Vigo est...

Êtes-vous interessé? Postulez ici.