Prendre rendez-vous
DSC 7142

Teamleader

Als teamleader ben je verantwoordelijk over een aantal productieafdelingen binnen de onderneming. Jouw belangrijkste focus is ervoor te zorgen dat de werkopdrachten binnen de gevraagde tijd en met de nodige kwaliteitseisen worden afgeleverd. Een goede planning is essentieel.

Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor jouw teamleden. Via de dagdagelijkse communicatie naar het team zorg je voor de nodige motivatie en betrokkenheid. Je staat tussen jouw mensen en weet hen met jouw enthousiasme naar een hoger niveau te tillen. Je kan goed luisteren en stimuleert een klimaat van respect en samenhorigheid.

Je controleert de instroom van de grondstoffen in overleg met de logistieke afdeling. Je zorgt ervoor dat het team over de nodige gereedschappen beschikt.

Na een tijdje ken je onze werkprocessen zo goed dat je zelf ziet waar het nog beter kan. Je komt dan met concrete voorstellen voor meer efficiëntie en veiligheid en zet ze ook om in de praktijk.

Samen met jouw collega teamleaders zal je deelnemen aan technische werkgroepen. Je geeft jouw input bij projecten en je bent in staat om nieuwe producten en processen mee te implementeren. Je zorgt ervoor dat de afspraken worden doorgevoerd.

Jouw profiel:

Je kan een team begeleiden, coachen en motiveren en haalt hier veel voldoening uit. Bovendien ben je contactvaardig en kan je goed luisteren. Je bent een teamplayer die samen met jouw collega teamleaders de beleidslijnen tot op de vloer brengt. Je genereert impact en respect op de werkvloer.

Je bent een goede organisator die weet van aanpakken. Je kan op een gestructureerde manier zaken uitwerken en kort opvolgen. Je handelt oplossingsgericht en toont daarbij een brede betrokkenheid naar de organisatie. Daarnaast denk je kostenbewust en doelgericht. Veiligheid is top of mind.

Ervaring en kennis van de orthopedische markt is geen must. Wel heb je veel goesting om de wereld van orthopedie en onze producten te leren kennen. Een doorgedreven technisch inzicht zal je nodig hebben om onze producten en sector te begrijpen.

Hierin blinkt Vigo uit voor jou:

Je wordt opgenomen in de Vigo family, die garant staat voor een losse sfeer tijdens het werk en leuke teamactiviteiten buiten het werk

We garanderen je een marktconform loon in lijn met jouw capaciteiten en ervaring, inclusief extra legale voordelen

Je komt terecht in een stabiele organisatie met weinig turnover en waar ruimte is voor eigen inbreng en ideeën

Voorts garanderen we jou een no-nonsense aanpak, een thuisvoelen, een “what you see, is what you get” stijl

Interesse? Stuur je kandidatuur naar jobs@vigogroup.eu

Vigo est...

Êtes-vous interessé? Postulez ici.