Afspraak maken

De perfecte vorm, persoonlijk ontworpen door jou!

Vandaag is het geen taboe of stigmatiserend om prothesedrager te zijn. In de huidige samenleving is het zelfs trendy om de prothese te tonen!

Kies je eigen stijl en ontwerp zelf je prothese!

Het is mogelijk om de armprothese naar jouw eigen smaak vorm te geven. Je kan kiezen hierbij voor één stijl, maar je kan ook verschillende stijlen combineren. Alle materialen van de CLICK-On protheses zijn duurzaam en van de beste kwaliteit. Bij het ontwerpen van je eigen CLICK-On bespreken we het ontwerp samen tot in het kleinste detail. Nadien vertalen onze productdesigners deze in een perfect spiegelbeeld van je andere arm.

Zelf hebben wij alvast 3 stijlen voor je uitgewerkt: : de casual, de exclusieve en de sport CLICK-On.

TEST clickon1
TEST clickon2
TEST clickon4

Wereldprimeur

De CLICK-On is een armprothese die je zelf vorm kan geven doordat je heel eenvoudig en op elk moment de “CLICK-On” onderdelen kan vervangen .

Speerpunttechnologie en vakmanschap

De CLICK-On is tot stand gekomen door de nieuwste designprogramma’s uit de cinema animatie, 3D printing en het meesterlijk vakmanschap in silicone verwerking en orthopedie te combineren. De CLICK-On bestaat uit een 3D geprinte koker, waarop de click-ons verankerd worden door een magneetsysteem. De hand, of het handvervangend hulpstuk, is met een eenvoudige druk op de knop afneembaar. Op de onderzijde van de prothese is er gekozen voor bewust zachte materialen, zodat het contact met harde onderwerpen aangenamer aanvoelt.