Afspraak maken

Kinderorthopedie

De zorg voor kinderen en volwassenen is anders

Bij VIGO werken we met gespecialiseerde teams die toegewijd zijn aan de behandeling van kinderen van alle leeftijden, van baby’s tot adolescenten.

Spalk, korset en helm met leuk design

Dankzij ons brede scala aan diensten kunnen wij tegemoetkomen aan de meest uiteenlopende behoeften van elk kind. Wij doen dit in overleg met artsen, fysiotherapeuten en therapeuten. Wij doen dit in vele universitaire ziekenhuizen, revalidatiecentra, MFC's en zorgcentra. Zo krijgt uw kind de continue aandacht en uitgebreide hoogwaardige zorg die het verdient.

Innovatie op maat

Door voortdurende innovatie en training blijven we aan de top van ons vakgebied. Zo krijgt je kind steeds toegang tot de nieuwste technologieën en klinische expertise.

VIGO biedt een breed assortiment aan revalidatieproducten en diensten voor kinderen aan. We hebben een ruime ervaring in op maat gemaakte hulpmiddelen voor aandoeningen zoals o.a. cerebrale parese, scoliose, hersenverlamming, plagiocefalie en spina bifida.

We geven je hierbij een overzicht van onze meest voorkomende producten en diensten. Vind je niet wat je zoekt ? Had je graag meer specifieke informatie ? Contacteer ons.

3D-geprinte redressiehelm MyCRO Band

In de kijker: 3D-geprinte redressiehelm MyCRO Band

Sommige zuigelingen worden geboren of groeien op met een schedelvervorming of –afwijking. De 3D-geprinte MyCRO Band redressiehelm begeleidt de groei van het hoofdje bij baby's met een schedelvervorming of een afgeplat schedeltje.

Elke MyCRO Band is uniek en aangepast aan de schedelstructuur van de baby. Hiervoor wordt een digitale maatname (3D scan) gedaan.

Meer informatie
Untitled design 2022 09 06 T113921 431

Maak kennis met Bliep

Bliep is de mascotte kinderorthopedie van VIGO. En wat hem zo bijzonder maakt zijn de orthopedische hulpmiddelen die hij draagt. Zo willen we kinderen op een fijne en luchtige manier kennis laten maken met spalkjes, korsetjes, helmpjes, …

Organiseer je een schoolfeest, jubileum, teambuilding of wil je een speciale feestdag vieren? Wie weet kan Bliep wel bij jou op bezoek komen.

Meer info over Bliep

Altijd bij jou in de buurt

VIGO heeft vestigingen over heel België. Er is dus steeds een VIGO locatie in jouw buurt.

Wij zijn eveneens aanwezig in tal van ziekenhuizen, patiëntencentra, MPI's en andere verzorgingsinstellingen. Bekijk onze verschillende locaties of contacteer ons algemene nummer voor de dichtstbijzijnde dienst in uw buurt.

Kleurenstalen kinderorthopedie

Op zoek naar de kleurenstalen en prints voor orthesen ?

Ontdek ze hier

Video's

Octopus
Tahnee en Marie Verhulst op bezoek bij VIGO
Daan en Marie Verhulst op bezoek bij VIGO
Redressiehelmpjes, het productieproces
Kinderorthopedie - Lena met Golden Retriever

Vind je niet wat je zoekt ?

We geven je hierbij een overzicht van onze meest voorkomende producten en diensten.
Had je graag meer specifieke informatie ? Onze zorgverstrekkers helpen je graag vooruit.

Contacteer ons