De zorg voor kinderen en volwassenen is anders.

Bij VIGO werken we met gespecialiseerde teams die toegewijd zijn aan de behandeling van kinderen van alle leeftijden, van baby’s tot adolescenten.

Untitled design 2022 06 24 T145029 748

Door onze brede waaier aan diensten kunnen we beantwoorden aan de meest uiteenlopende behoeften van elk kind. We doen dat in samenspraak met artsen, kinesisten en therapeuten in tal van universitaire ziekenhuizen, revalidatiecentra, MPI’s en andere zorgcentra. Zo krijgt je kind de continue aandacht en complete hoogwaardige zorg die het nodig heeft.

Innovatie op maat

Door voortdurende innovatie en training blijven we aan de top van ons vakgebied zodat je kind steeds toegang heeft tot de nieuwste technologieën en klinische expertise.

VIGO biedt een breed assortiment aan revalidatieproducten en diensten voor kinderen aan. We hebben een ruime ervaring in op maat gemaakte oplossingen voor aandoeningen zoals o.a. cerebrale parese, scoliose, hersenverlamming, plagiocephalie en spina bifida.

We geven je hierbij een overzicht van onze meest voorkomende producten en diensten. Vind je niet wat je zoekt ? Had je graag meer specifieke informatie ? Contacteer ons.

VIGO heeft vestigingen over heel België. Er is dus steeds een VIGO locatie in jouw buurt.
Wij zijn eveneens aanwezig in tal van ziekenhuizen, patiëntencentra, MPI's en andere verzorgingsinstellingen. Bekijk onze verschillende locaties of contacteer ons algemene nummer voor de dichtstbijzijnde dienst in uw buurt.

Untitled design 2022 06 24 T145454 806

Op zoek
naar de kleurenstalen en prints
voor orthesen ?

Ontdek ze hier

Video's

Octopus
Tahnee en Marie Verhulst op bezoek bij VIGO
Daan en Marie Verhulst op bezoek bij VIGO
Redressiehelmpjes, het productieproces
Untitled design 2022 06 24 T151518 444

Vind je niet wat je zoekt ?

We geven je hierbij een overzicht van onze meest voorkomende producten en diensten.
Had je graag meer specifieke informatie ? Onze zorgverstrekkers helpen je graag vooruit.

Contacteer ons
menu