Afspraak maken
Onmiddellijk werd duidelijk dat ons meisje een probleem had met haar linkerbeentje.
- Mama van Paige

"Onze kleine prinses Paige besliste na 32 weekjes in mama's buik te nestelen, dat ze er genoeg van had en de wereld wou ontdekken, met een gewichtje van 1kg650 maar in perfecte gezondheid.

Onmiddellijk werd duidelijk dat ons meisje een probleem had met haar linkerbeentje.

Na haar ziekenhuisperiode vonden we uiteindelijk onze weg tot bij Prof. Plasschaert, die ons de diagnose Fibulaire Hemimelie, of syndroom van FATCO gaf. Dit houdt in dat er een aangeboren afwijking is aan de kuitbeenderen. Na lang overleg met de Prof. namen we de beslissing dat een onder-de-knie- amputatie rond haar eerste verjaardag de beste optie was voor ons meisje. Zo kon ze leren stappen met een prothese en werd haar ontwikkeling niet tegengehouden. Na de operatie werden we snel doorverwezen naar V!GO. Met een klein hartje en vooral veel vragen kwamen we aan voor onze afspraak met Danny. Het eerste wat ons opviel, was de warmte dat gans het V!GO-team uitstraalde.

Ons meisje voelde zich meteen op haar gemak, de maatname voor de eerste prothese verliep enorm vlot. Iedere vraag die we stelden, werd met de grootste zorg beantwoord, we voelden ons gesteund en begrepen. Het team werkt enorm hard om te zorgen dat iedere prothese perfect past en alle ongemakken weggewerkt worden.

Ondertussen is Paige 3 jaar en heeft ze haar 3e prothese.

Iedere keer we naar haar V!GO-team gaan, voelt onze meid zich thuis. Ze wordt met een glimlach verwelkomd en Paige loopt daar rond met een gerust gevoel. Voor ons als ouders is dit zeer belangrijk, want dit zijn de mensen die Paige voor zeer lang zullen bijstaan voor haar protheses. Wat wij ook enorm appreciëren, bij ieder probleem dat wij ondervinden met haar prothese en liner, kunnen we V!GO opbellen en dan wordt er meteen gekeken voor een afspraak, een mogelijke oplossing, advies via de telefoon... We voelen ons als ouders volledig ondersteund, in iedere stap dat we zetten met Paige. En dit voelt zo goed aan. Geen enkele vraag is een domme vraag voor hen.

Dankzij V!GO krijgt Paige de kans om zich te ontwikkelen als een sterke, flinke meid, die qua mobiliteit alle kansen en mogelijkheden krijgt om met een fiere stap haar plekje in de wereld te zoeken."