Afspraak maken
Redressiehelm MyCRO Band - mama met kind op de schoot header image

De MyCRO Band redressiehelm begeleidt de groei van het hoofdje bij baby's met een schedelvervorming of een afgeplat schedeltje.

Mogelijk schrikt dit je af omdat je vreest voor het ongemak voor je kind en de reacties van de omgeving.

Met de MyCRO Band redressiehelmp kies je voor een kwalitatieve orthese met een hoog draagcomfort en een mooi design.

Voordelen

3649042

Op maat voor jouw baby

  • Elke helm is uniek en aangepast aan de specifieke schedelvervorming van jouw kindje. Door middel van een digitale maatname wordt de exacte schedelstructuur van het kind genomen en de helm met de modernste 3D-printtechnologie vervaardigd.
  • Dankzij de nauwkeurige scan- en aanpasprocedures is de MyCROband perfect geconfigureerd en zijn minder aanpassingen tijdens de behandeling nodig.
3649034

Hoog draagcomfort

  • Het ademende open-air design bedekt alleen de noodzakelijke contactpunten op het hoofdje van de baby, waardoor de luchtcirculatie wordt gemaximaliseerd en het draagcomfort hoger is.
  • De bekleding kan met de hand gewassen worden zodat deze altijd schoon en fris gehouden kan worden. Vervelende geurtjes worden zo vermeden.
3649040

Zo eenvoudig is het

  • Het MySize Closure System™ waarmee het helmpje gesloten wordt, is een innovatief ontwerp dat zich tijdens de behandelingsperiode aanpast aan de groei van de baby. Hierdoor zijn veelvuldige aanpassingen niet meer nodig en wordt het aantal controleconsultaties beperkt.
  • Het zelfuitbreidende ontwerp houdt de helm 23 uren/7 dagen comfortabel in de juiste positie en past zich automatisch aan de corrigerende hoofdvorm van de patiënt aan.

Download de brochure

Wil je meer weten over de MyCro Band redressiehelm zoals het verloop van de behandeling en de personnalisatiemogelijkheden?

Vul even onderstaand formulier in en je kan meteen de brochure bekijken.

Een 3D-geprinte helm met tal van voordelen

My Size Closure System 1

Digitale maatname

4737404

Elke MyCRO Band is uniek en aangepast aan de schedelstructuur van jouw baby. Hiervoor wordt een digitale maatname (3D scan) gedaan.

Dankzij deze 3D scan kunnen we niet enkel een accuraat en perfect aangepaste pasvorm garanderen maar wordt de maatname voor het kindje ook aangenamer. Bij deze werkwijze hebben we geen gips nodig waardoor alles snel en netjes kan verlopen.