Afspraak maken

Nieuwe VIGO-vestiging in West-Vlaanderen

Orthotaal 4

Na de overname van het West-Vlaamse ORTHOTAAL vorig jaar en een vlotte integratie, gaan we nu verder onder de naam VIGO op 2 nieuwe locaties en met een nieuw telefoonnummer.

Patiënten kunnen bij VIGO Roeselare terecht voor steunzolen, orthopedische schoenen, orthopedische hulpmiddelen, prothesen, rolstoelen, aangepaste fietsen, scooters en andere mobiliteitshulpmiddelen.

Zoals steeds kunnen onze West-Vlaamse patiënten blijven rekenen op de kwalitatieve service voor orthopedische- en mobiliteitshulpmiddelen door hun vertrouwde zorgverstrekkers.

De voorbije maanden hebben we hard gewerkt aan 2 vernieuwde locaties om onze patiënten nog beter te kunnen ontvangen in een aangename ruimte. Vanaf 15 april zijn deze gebouwen klaar voor gebruik en staan onze medewerkers op onderstaande adressen voor u klaar :

Orthotaal 2

Beide vestigingen zijn makkelijk te bereiken en bieden ruime parkeermogelijkheden. Om te vermijden dat klanten moeten wachten en ervoor te zorgen dat we voor iedereen voldoende tijd voorzien, werken we in beide vestigingen op afspraak.

We kijken er dus naar uit u, op een corona-veilige manier, te mogen ontvangen in onze vernieuwde locaties.