Afspraak maken

Movao: online community voor prothesegebruikers

Untitled design 94

Een amputatie is een ingrijpende gebeurtenis en verandert iemands leven compleet. Het is dan ook erg belangrijk dat mensen die een amputatie ondergingen hierover met elkaar kunnen spreken en makkelijk allerlei praktische info terugvinden over leven met een amputatie

Daarom lanceert VIGO in samenwerking met Ottobock een online community voor prothesepatiënten.

De community heet ‘Movao’ wat een afkorting is van Move As One, want samen staan we sterker!

Registreren op Movao

Ben je benieuwd en wil je graag deel uitmaken van Movao? Registreer je dan nu meteen!

Computer: klik hier

Smartphone App:

  • Android: klik hier
  • iPhone/iOS : klik hier

De mogelijkheden van Movao

Contact leggen met andere prothesepatiënten

Via Movao kan je makkelijk in contact komen met andere prothesepatiënten. Je kan vragen stellen of een ervaring delen via de live feed, maar indien gewenst kan je iemand ook simpelweg een privéberichtje sturen.

Praktische tips&tricks

Op Movao vind je allerlei Praktische en inhoudelijke informatie over amputaties en prothesen in relatie tot thema’s als sport, mobiliteit, mentaal welzijn, fantoompijn, enzovoort.

Inspirerende verhalen

Hoe gaan anderen om met hun amputatie? We delen heel wat inspirerende persoonlijke ervaringen en verhalen die zelf vertellen hoe zij dit alles ervaren.

Lokaal en wereldwijd

Movao wil prothesepatiënten van over de hele wereld met elkaar verenigen, maar tegelijk krijgen we bestaat er ook een Belgische subgroep “Movao Belgium”. Daarin willen we Belgische prothesepatiënten samenbrengen zonder dat die gesprekken zichtbaar zijn voor de wereldwijde community.

Powered by VIGO en Ottobock

Movao is een initiatief van VIGO en van Ottobock, het bedrijf waar VIGO sinds 2019 deel van uitmaakt, maar is bedoeld voor ALLE prothesepatiënten en hun familie. Hierbij speelt het geen enkel belang of u al dan niet klant bent bij Ottobock, VIGO of een ander orthopedisch bedrijf. Samen staan we sterker!