Afspraak maken

Sinds jaar en dag streven we ernaar bij VIGO om met de nieuwste technieken, de nieuwste materialen en de nieuwste technologieën te werken. De drang om voortdurend te blijven innoveren in combinatie met de uitgebreide expertise van onze medewerkers heeft ons gebracht tot waar we vandaag de dag staan: marktleider in België wat betreft orthopedische hulpmiddelen.

Dat innovatieve karakter, dat we met z’n allen dagelijks in de praktijk brengen, willen we ook uitstralen naar de buitenwereld, met een nieuw en hedendaags logo.

Onze CEO Michiel Meerbergen geeft graag wat meer toelichting bij het nieuwe logo.

“Ons logo werd 10 jaar geleden voor het laatst vernieuwd”, vertelt Michiel Meerbergen. “Intussen is er heel veel veranderd. Niet alleen de markt is sterk geëvolueerd, maar ook wij als bedrijf hebben grote stappen gezet. In 2019 werd VIGO overgenomen door Ottobock en dat was voor ons echt de start van een nieuw tijdperk. Intussen zijn we 2 jaar verder en hebben we getoond dat VIGO nog steeds VIGO is. We bieden dezelfde kwaliteit, dezelfde hoogstaande service en onze patiënten worden nog steeds geholpen door hun vertrouwde zorgverstrekkers. Het verschil is dat we nu kunnen rekenen op de steun van een internationale groep achter ons. Hierdoor kunnen we veel sneller innoveren, digitaliseren en bijgevolg dus ook groeien.”

“Naast onze focus op innovatie en groei gaan we vooral ook blijven inzetten op onze mensen. Hun expertise op vlak van technische orthopedie is van een onnoemelijke waarde voor ons bedrijf en onze grootste troef. We willen hen dan ook alle kansen geven om zich verder te ontwikkelen. Kortom: We zijn sterker geworden en dat willen we ook uitstralen naar de buitenwereld met ons nieuwe logo.”

QUOTE 3

“Het logo en de naam VIGO zijn erg gekend op de Belgische orthopedische markt. Het logo moest dus herkenbaar blijven, maar tegelijk ook onze ambitie om verder te digitaliseren en te innoveren uitstralen. De overgang naar een krachtiger lettertype in combinatie met de switch van een 2D- naar een 3D-icoon benadrukken dat. Door de naam Ottobock ook in het nieuwe logo op te nemen tonen we dat samen sterker staan om verder te groeien in de toekomst.”