Afspraak maken

Defke is blij met haar comfortabele elektronische rolstoel

Defke is 30 jaar en heeft een spierziekte. Haar elektronische rolstoel is zeer belangrijk voor haar om zich vlot en zelfstandig te kunnen verplaatsen. Op de REVA-beurs kwam Defke samen met haar meme Chantal langs om een nieuwe elektronische rolstoel te bestellen. “Sinds ze die rolstoel in haar bezit heeft, rijdt ze nog makkelijker rond”, aldus haar meme.

Defke over haar elektronische rolstoel

Alsof ik zweef

“Toen mijn oude rolstoel aan vervanging toe was, trok ik samen met mijn meme en nonkel naar de REVA-beurs”, vertelt Defke. “Op de VIGO-stand werd er geluisterd naar wat ik belangrijk vond en uiteindelijk werd er gekozen voor een elektronische rolstoel van Dietz. Intussen rij ik er al een paar weken mee rond en het voelt alsof ik zweef. De iets dikkere banden in combinatie met een ondersteuning van 6 wielen zorgen voor een zeer fijne rijervaring en ik rij me ook veel minder snel vast in bijvoorbeeld een gootje. Mijn hoofdsteun zit beter en mijn voetsteunen zijn nu ook verstelbaar qua hoogte wat erg handig is als ik bijvoorbeeld eens andere schoenen draag.”

Zeer tevreden

“Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van VIGO. Mijn elektronisch rolstoel moest volledig op mijn maat worden aangepast en dat hebben ze bij VIGO perfect gedaan. Ik moest ook niet zo lang wachten op mijn rolstoel, waardoor ik er snel mee op pad kon gaan. Kortom: heel tevreden en ik zou deze elektronische rolstoel voor geen geld van de wereld willen ruilen voor een andere."