Afspraak maken

Ann zou haar elektrische driewielfiets niet meer kunnen missen

Ann kocht een tijdje geleden een nieuwe elektrische driewielfiets bij VIGO. We vroegen Ann hoe ze bij VIGO is terechtgekomen en of ze tevreden is van haar aankoop.

Foto Ann

Van onschatbare waarde

"Hulpmiddelen zijn van onschatbare waarde voor mensen met een beperking", zegt Ann. "Ik rijd al jaren met een driewieler. Het werd tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe fiets, maar deze keer wilde ik een elektrische fiets kopen."

"In maart heb ik voor het eerst mijn licht opgestoken bij een leverancier van orthopedische hulpmiddelen. Ik heb de Easy Rider getest en voelde me erg goed tijdens de testrit. Ik vroeg of het mogelijk was om het een week te proberen en dat kon. Voor mij was het een openbaring en tegelijkertijd heel spannend om voor het eerst op een elektrische fiets te rijden. Het was erg goed, maar ik had wat bedenkingen bij de service van deze leverancier."

VIGO op de REVA-beurs

"In mei besloot ik naar de REVA-beurs te gaan in Gent. Daar kwam ik in contact met Stijn, zorgverstrekker bij VIGO. Begin juni heb ik nogmaals de Easy Rider één week uitgeprobeerd. Stijn had hem helemaal afgesteld volgens mijn persoonlijke noden, waardoor ik geen last had van rugpijn."

"Tijdens die week maakte ik een fietstochtje met mijn vriendin Marjolein. Haar advies was voor mij enorm belangrijk naar zit- en rijhouding toe. We fietsten samen tot in Gits. Ook zij was overtuigd dat het een zeer goede aankoop zou zijn."

Getest en goedgekeurd

"Op dinsdag 7 juni kwam Stijn de testfiets ophalen en ik besloot tot aankoop over te gaan. Stijn zei dat het ongeveer 6 tot 8 weken zou duren. Groot was mijn verbazing toen ik op dinsdag 12 juli een mailtje kreeg dat mijn elektrische fiets al geleverd was. Op donderdag 14 juli kwam Stijn de fiets leveren. Best een spannend en belangrijk moment. Hij nam ruimschoots de tijd om hem af te stellen en alles uit te leggen."

Ik kan mijn fiets niet meer missen

"Eens ik mijn fiets gekregen had kwam vriendin Gerda met haar fiets en we besloten een rit te maken. We reden naar de palliatieve eenheid te Roeselare waar Conny verbleef. Het was zeer aangenaam haar terug te zien en bij te praten. Ik vertelde uiteraard over mijn aankoop en ze was benieuwd deze te zien."

"Mijn nieuwe elektrische fiets zou ik niet meer kunnen en willen missen. Bedankt aan iedereen die mij bij deze aankoop heeft gesteund."