Afspraak maken
Getuigenis shoe Esther

"Toen ik dertien jaar was werd ik door mijn kinesist na mijn operatie naar VIGO doorverwezen voor mijn revalidatie. Hun deskundige hulp en efficiënte aanpak zorgden ervoor dat ik spoedig revalideerde en een normale jeugd kende.

Het was voor mij wel moeilijk om geschikte schoenen te vinden. Omdat ik er vaak pijn in had en er slecht mee stapte, had ik op den duur een hele reeks nieuwe schoenen liggen die ik toch niet droeg. Mijn arts adviseerde me om schoenen op maat te laten maken.

Net als vele mensen had ook ik het vooroordeel dat orthopedische schoenen onelegant waren. Ik wou niet dat mensen zouden zien dat ik orthopedische schoenen droeg. Bij het zien van mijn eerste paar, merkte ik helemaal ongelijk te hebben. VIGO deed en doet er alles aan en doet om mij de gewenste schoenen te maken. Sindsdien heb ik enkel nog comfortabele schoenen en geen ongedragen schoenen.

Omdat ik nu wel nog korte afstanden kan stappen en lange afstanden niet meer lukken schafte ik me een paar jaar terug ook een rolstoel bij VIGO aan.
Momenteel ben ik 40 jaar en ik kon steeds op het gedienstig VIGO-team rekenen !