Afspraak maken

Deze oorprothese is een deel van mijn lichaam geworden

Deze epithese is een deel van mijn lichaam geworden en ik kan niet uitdrukken hoe grondig ze mijn leven heeft veranderd. Ik doe nu net hetzelfde als voor mijn ongeluk.
- Emanuel
O testimonial anaplastologie

Emanuel was het slachtoffer van een auto-ongeluk in 1968. Hij kreeg destijds een harde kunststof oorprothese welke werd vastgelijmd aan de huid. Later vernam hij dat er een instelling was in België die ook zachte epithesen vervaardigde, tevens zag hij dat lijm kon vervangen worden door implantaten. Omwille van de vele ongemakken en ongelukkige situaties die hij had ervaren, koos hij resoluut voor implantaten.

Twee implantaten werden geplaatst en de epithese werd vervaardigd. “ Ik kan moeilijk onder woorden brengen hoe gelukkig deze epithese mij heeft gemaakt. De zoon van mijn partner wist zelfs niet dat ik een kunstoor droeg, tot op de dag dat ik hem vertelde dat ik mijn oorschelp diende te vervangen door een nieuwe! Deze epithese is een deel van mijn lichaam geworden en ik kan niet uitdrukken hoe grondig ze mijn leven heeft veranderd. Ik doe nu net hetzelfde als voor mijn ongeluk.