Afspraak maken

Orthopedische schoenen alleen uit bij het slapengaan

Duyck Monique 3
Als ik sterren zou moeten toekennen en het maximum is 5, dan geef ik er toch minstens 10
-

Ik ben Monique Duyck, 76 jaar

Al 5 jaar leef ik met de ziekte Charcot-Marie-Tooth. Hierdoor vertonen mijn voeten verkrommingen en werd stappen voor mij erg pijnlijk.

In eerste instantie werd ik door een arts doorverwezen naar een andere specialist in orthopedische schoenen. Helaas kon ik met die schoenen geen 5 minuten wandelen zonder enorm veel pijn te voelen. Ik slaagde er niet eens in om zelf naar de winkel te gaan.

Alles veranderde toen ik met VIGO in contact kwam. Ik maakte een afspraak en omdat ik niet meer zo goed te been was, kwam de orthopedische verstrekker langs bij mij thuis. De maat werd opgenomen en ik mocht zelf volledig kiezen hoe de schoen er zou uitzien: van het type zolen tot en met de kleur en het design ervan. De VIGO-verstrekker luisterde ook echt naar mij, was heel vriendelijk en begreep hoe belangrijk dit voor mij was.

Een paar weken later kwamen ze opnieuw bij mij langs met de afgewerkte schoenen. Het resultaat was ongelofelijk. Als ik sterren zou moeten toekennen en het maximum is 5, dan geef ik er toch minstens 10. De schoenen passen perfect, ik kan opnieuw perfect zelf naar de winkel of naar de stad en ik voel mij opnieuw de sociale persoon die ik voor mijn ziekte altijd was geweest. Ik kan terug genieten van het leven en ik doe mijn schoenen enkel nog uit om te gaan slapen.