Afspraak maken

Allewaert marie christine 32 1
Tot nu toe is het nog niemand opgevallen dat dit geen gewone schoenen zijn
-

Toen ik jong was en nog naar school ging moest ik orthopedische schoenen dragen van de dokter. Helaas lachten mijn klasgenoten mij ermee uit omdat die schoenen nogal opvallend en ouderwets waren. Ik heb ze dan ook meteen terug in de schoenenkast gezet en nooit meer opnieuw gedragen. Steunzolen droeg ik wel, maar dat was eigenlijk niet voldoende.

Daar heb ik nu spijt van, want door de misvorming van mijn voet kreeg ik na verloop van tijd meer pijn bij het stappen. Toen ik na een doktersbezoek opnieuw te horen kreeg dat ik beter orthopedische schoenen zou dragen, had ik daar eerst geen zin in. Ik wou niet dat iemand zou zien dat ik speciale schoenen droeg. De dokter verzekerde mij dat dit helemaal niet meer zo was als vroeger en verwees mij door naar Vigo.

Sinds enkele maanden draag ik nu mijn nieuwe orthopedische schoenen en ik ben nog nooit zo blij geweest. Ik heb geen meer pijn aan mijn voeten en ik draag ze dag in dag uit. Alleen als ik ga slapen, doe ik mijn schoenen nog uit. Bovendien kan ik nu veel langer wandelen, stap ik moeiteloos de bus op en trappen nemen is geen enkel probleem meer. Daarnaast zien mijn schoenen er ook gewoon heel leuk uit. Ik mocht zelf kiezen hoe ze eruit zouden zien en tot nu toe is het nog niemand opgevallen dat dit geen gewone schoenen zijn.

Ook de service van Vigo was top. Ze hebben mij zeer goed begeleid, vroegen mij of de schoen 100% goed zat en ze waren heel vriendelijk.