Afspraak maken

IMG 20211109 120511
Ik voel me veel veiliger omdat ik steviger in mijn schoenen zit
-

Peter is 60 jaar en werkte jarenlang als spoorwegarbeider.

“In 2008 heb ik een heel zwaar arbeidsongeval gehad toen ik aan het werk was aan het spoor. Een verlichtingspaal is op mijn voet terechtgekomen. Mijn enkel en 4 tenen waren gebroken. Ten gevolge daarvan ben ik bijna een jaar thuis moeten blijven.”

“Het gevolg hiervan was dat ik zeer moeilijk kon stappen met gewone schoenen. Zeker op een oneffen ondergrond zoals op het spoor, liep dit echt niet vlot. Daarom heeft een arts mij aanbevolen om orthopedische schoenen te gaan dragen.”

Veiliger gevoel

“Sinds ik met orthopedische schoenen stap, gaat het veel beter. Ik voel me veel veiliger omdat ik steviger in mijn schoenen zit. Ik ben alvast heel blij dat ik de stap naar orthopedische schoenen heb gezet.”

Heel tevreden

“Ik ben heel tevreden van de service die Esther, mijn zorgverstrekker bij VIGO, mij biedt. Ik kan altijd kiezen uit een hele reeks modellen en kleuren. Heel fijn, want zo kan ik bij een hernieuwing ook eens veranderen van model. Daarnaast informeert Esther mij altijd heel precies over wanneer de schoenen geleverd zullen worden en die levertermijn klopt ook altijd. Een plezier om met haar samen te werken.