Afspraak maken

Orthopedische schoenen zorgen voor het loopcomfort van Els

Getuigenis Els Lyphout1
Bij VIGO wordt ik telkens geholpen door dezelfde schoenverstrekster met wie ik ondertussen ook een vertrouwensband heb opgebouwd
-

Ik ben Els Lyphout, 56 jaar en verpleegkundige.

Al vele jaren is stappen moeilijk voor mij omdat mijn voeten complexe vergroeiingen hebben.

In oktober 2018 kreeg ik de goedkeuring om orthopedische schoenen te kunnen aanschaffen.
Vooraleer ik bij VIGO terecht kwam, had ik een eerste paar orthopedische schoenen dat me totaal niet hielp en stappen zelfs nog pijnlijker maakte. Een kennis raadde me aan om contact op te nemen met VIGO voor een tweede opinie.

VIGO kon me de volgende dag reeds ontvangen en ik werd direct omringd met gespecialiseerde schoenenverstrekkers die alles bekeken en de nodige testen deden. Blijkbaar voldeden de schoen niet wat een grote opdoffer was omdat een nieuw paar bestellen en volledig zelf betalen niet mogelijk was voor mij.

VIGO heeft me zowel administratief als op technisch vlak geholpen om op korte termijn toch snel een paar nieuwe schoenen te hebben. Dit paar is voor mij een grote hulp om zowel op het werk als tijdens mijn vrije tijd comfortabeler te kunnen lopen.

Mijn schoenen hebben het ook best hard te verduren. Zowel werken als verpleegkundige, trainen met de honden en schapen als werken op de boerderij zorgden er voor dat er een naad was losgekomen. Toen ik dat bij controle van mijn schoenen aangaf werden die à la minute hersteld. Helemaal super dus.

Ik ben dik tevreden van VIGO en de schoenenverstrekster die me steeds helpt en met wie ik ondertussen ook een vertrouwensband heb opgebouwd, wat toch belangrijk is wanneer je een lichamelijk probleem hebt.

Een aanrader.