Afspraak maken

Greet getuigt: van een noodlottig ongeval naar een nieuwe missie.

In 2017 had Greet een ongeval met de grasmaaier, waardoor ze noodlottig enkele vingers van haar rechterhand verloor. Toch bleef Greet niet bij de pakken zitten en ziet ze haar ongeval als een kantelpunt in haar leven dat haar de kracht gaf om haar leven een andere wending te geven.

Greet Bonduel

Een ingrijpende gebeurtenis

“Mijn ongeval was uiteraard een ingrijpende ervaring”, vertelt Greet. “Plots besef je dat je leven in een oogopslag volledig kan veranderen. Na mijn ongeval heb ik me vrijwel meteen opnieuw toegelegd op mijn werk, maar ik voelde dat dit niet het pad was dat ik wilde bewandelen. Ik miste diepgang en menselijk contact in die job. Met dat gevoel wilde ik aan de slag gaan om andere mensen te helpen die zich in een gelijkaardige situatie bevinden.”

Omscholen tot coaching en mindexpert

“Ik ben vervolgens lessen in coaching en mind expertise gaan volgen om uiteindelijk Break Out op te richten. Via Break Out wil ik mensen met een fysieke aandoening begeleiden met als doel om hun pad richting een positief leven korter te maken dan het mijne. Dat doe ik door voor iedereen die bij mij aanklopt een actieplan op te stellen en minstens gedurende 3 maanden te begeleiden. Zo help ik die mensen om alles uit hun leven te kunnen halen en hun droom of doel te bereiken.”

Een inspirerende missie

“Mijn zoektocht naar mijn identiteit en naar begeleiding na mijn ongeval heeft me echt gevormd tot wie ik nu ben. Psychologische zorg na een trauma is superbelangrijk om het leven opnieuw op een positieve manier te kunnen verderzetten. Daarnaast helpt het echt om te praten met mensen die een gelijkaardige ervaring hebben moeten doorstaan. Die ervaring wil ik via Break Out dan ook echt delen met mensen die er kracht uit kunnen putten”, besluit Greet.