Afspraak maken

Ik kocht onlangs mijn 3de rolstoel bij VIGO

A Getuigenis Wim Lambrecht

Het voordeel bij VIGO is dat je er in de showroom verschillende modellen kan testen en niet-bindend advies krijgt. Als klant sta je centraal en dat voel je ook. Men neemt de tijd om naar je te luisteren en mee te denken. VIGO kiest ook voor leveranciers waar de rolstoelen mee ontworpen worden door rolstoelgebruikers. Hun ervaring is zeker een meerwaarde en dat vind ik ook wel belangrijk in de keuze voor een rolstoel”, zegt Wim.

“Ook administratief helpt het VIGO-team. Ze helpen mee bij de aanvraag tot terugbetaling bij ziekenfondsen en verzekeringsinstellingen. Door hun ervaring gaat dit zeer vlot en dat is voor mij een geruststelling.”, vervolgt Wim.

De adviseurs zijn experten in hun vak en VIGO is een vaste partner in MPI’s, dienstverleningscentra, ziekenhuizen, revalidatiecentra en verschillende woon-en zorgcentra. Dankzij het eigen atelier is er ook een technische dienst en dienst na verkoop voor mechanische of elektronische herstellingen.

Voor al haar diensten heeft VIGO twee grote VIGO Mobility Showrooms in Wetteren en Heverlee met een uitgebreid aanbod aan rolstoelen, scooters fietsen en handbikes. Hier ben je welkom op afspraak om professioneel advies te krijgen en verschillende producten uit te testen zowel binnen als buiten op het testparcours met verschillende ondergronden. Maak vrijblijvend een afspraak in Wetteren (09/292.20.24) of in Heverlee (016/40.60.50).

Red. Didier Verbaere, HLN.