Afspraak maken
Rolstoelgebruikers header image

Een goede rolstoel zorgt ervoor dat de gebruiker zich comfortabel kan verplaatsen. We houden in ons advies rekening met je leefomgeving, activiteiten, noden en wensen.

VIGO is gespecialiseerd in actieve/manuele rolstoelen en elektronische rolstoelen met diverse besturingsmogelijkheden (o.a. kin, middenblad of hoofdbesturing).

Zowel volwassenen als kinderen kunnen voor hun rolstoel bij VIGO terecht.

Lena in rolstoel

Aanbod rolstoelen

Ons gamma rolstoelen is divers en heeft voor iedere uitdaging een oplossing:

  • Actieve rolstoelen
  • Elektronische rolstoelen
  • Sportrolstoelen
  • Verzorgingsrolstoelen
  • Modulaire rolstoelen (voorgevormde zit- en rugschaal voor meer zitcomfort)
  • Onderstellen voor zitschalen
  • Gespecialiseerde buggy’s
Hoofd-voetbesturing elektronische rolstoel

In de kijker: hoofd-voetbesturing elektronische rolstoelen

Meer informatie

Rolstoelpartners

VIGO werkt samen met verschillende kwaliteitslabels . We zijn ook (exclusieve) verdeler van onder andere Ottobock, Küschall, Motion Composites, Tilite, Berollka, Invacare, Permobil, Life&Mobility, Quickie en vele andere.

We beschikken steeds over de nieuwste rolstoelmodellen.

Bekijk de modellen van onze leveranciers

Vince in rolstoel met hond erbij

Rolstoelen kinderen

Voor onze jonge klantjes hebben wij extra oog voor individueel advies op maat. Instelbaarheid en zit- of rugaanpassingen maar vooral de meegroeibaarheid zijn uiterst belangrijk. Dit zal tijdens elke adviesverlening aan bod komen. Is er een aangepaste rug- of zitschaal nodig, dan maken we dit op maat.

En het oog wil ook wat! We zorgen ervoor dat de rolstoel is aangepast aan hun leefwereld met hippe kleuren en spaakbeschermers met leuke figuren.

Rolstoelaccessoires

Elke rolstoelgebruiker is uniek. Daarom bekijken we telkens of bepaalde aanpassingen aan de standaard rolstoelen het comfort en de veiligheid van de gebruiker kunnen verhogen. Wanneer we bv. een aangepaste rugschaal op een rolstoel maken, is dat helemaal op maat. Maatwerk voeren we uit in onze eigen ateliers.

We voorzien ook diverse systemen om je omgeving te bedienen vanuit je rolstoel, zoals armondersteuning, omgevingscontrole en communicatiesystemen. Meer informatie hierover bij Mobility Accessoires.

Vrijblijvend advies

Wetteren (09/292.20.24)

Heverlee (016/40.60.50)

Contacteer ons voor meer uitleg
VIGO zorgverstrekker met man in elektronische rolstoel

+ 85 jaar of woon je in een woonzorgcentrum ?

Op 1 september 2007 werd het renting-systeem (huursysteem) door de overheid opgelegd voor personen ouder dan 85 jaar of wonende in een woonzorgcentrum.

Woon je in een woonzorgcentrum of ben je ouder dan 85 jaar in een thuissituatie? Dan kom je in aanmerking voor het renting-systeem (huursysteem). In deze gevallen is de aankoop van een rolstoel met terugbetaling niet meer mogelijk.

Afhankelijk van je mobiliteitsgraad, kan een manuele standaardrolstoel, een manuele modulaire rolstoel of manuele verzorgingsrolstoel voor je samengesteld worden en aangepast aan je noden.

Contacteer ons voor meer uitleg over het rentingsysteem

renting@vigogroup.eu of 016/74 15 16

Vrouw in rolstoel

Catalogus rolstoelen

Neem gerust een kijkje in onze catalogus voor een overzicht van onze meest gebruikte rolstoelen

Download brochure