Y foto rolstoelen 6 header image

VIGO is gespecialiseerd in actieve (handbewogen) en electronische rolstoelen met diverse besturingsmogelijkheden (o.a. kin, middenblad of hoofdbesturing) voor zowel kinderen als volwassenen.

Y foto rolstoelen 5

Ons aanbod

Ons gamma is divers en heeft voor iedere uitdaging een oplossing:

  • Actieve rolstoelen
  • Electronische rolstoelen
  • Sportrolstoelen
  • Verzorgingsrolstoelen
  • Modulaire rolstoelen
    (voorgevormde zit- en rugschaal voor meer zitcomfort)
  • Onderstellen voor zitschalen
  • Gespecialiseerde buggy’s


De beste rolstoel zorgt er voor dat de gebruiker op een zo comfortabel mogelijke manier de verplaatsingen kan doen die passen bij zijn levensstijl. We houden in ons advies rekening met je leefomgeving, activiteiten, noden en wensen.

In de kijker: Domotica voor rolstoelpatiënten

Meer informatie
Header 1300x400

In de kijker: hoofd-voetbesturing elektrische rolstoelen

Meer informatie

Partners

VIGO werkt samen met verschillende kwaliteitslabels en is (exclusieve) verdeler van onder andere Ottobock, Küschall, Motion Composites, Tilite, Berollka, Invacare, Permobil, Life&Mobility, Quickie en vele andere. We zijn steeds op de hoogte van de nieuwste modellen en kunnen die aanbieden. Bekijk de modellen van onze leveranciers

Y foto rolstoelen 9

Rolstoelen voor kids

Voor onze jonge klantjes hebben wij extra oog voor individueel advies op maat. Instelbaarheid en zit- of rug aanpassingen maar vooral de meegroeibaarheid zijn uiterst belangrijk en zullen tijdens elke advisering aan bod komen. Is er een aangepast rug- of zitschaal nodig, dan maken we dit op maat.
En het oog wil ook wat
! We zorgen er voor dat de rolstoel is aangepast aan hun leefwereld met hippe kleuren en spaakbeschermers met leuke figuren.

Mobility accessoires

Elke rolstoelgebruiker is uniek. Dus bekijken we telkens of bepaalde aanpassingen aan de standaard rolstoelen het comfort en de veiligheid van de gebruiker kunnen verhogen. Wanneer we bv. een aangepaste rugschaal op een rolstoel maken, is dat helemaal op maat. Maatwerk dat we uitvoeren in onze eigen ateliers. We voorzien ook diverse systemen om je omgeving te bedienen vanuit je rolstoel, zoals armondersteuning, omgevingscontrole en communicatiesystemen. Meer informatie hierover bij Mobility Accessoires.

Onze mobiliteitsexperten geven u vrijblijvend advies.

Wetteren (09/292.20.24) of Heverlee (016/40.60.50)

Contacteer ons voor meer uitleg

Bent u + 85 jaar of woont u in een woonzorgcentrum ?

Sinds 1 september 2007 heeft de overheid het renting-systeem (huursysteem) voor personen ouder dan 85 jaar of wonende in een woonzorgcentrum verplicht geïnstalleerd.

Woont u in een woonzorgcentrum of bent u ouder dan 85 jaar in een thuissituatie, dan komt u in aanmerking voor het renting-systeem (huursysteem). Dit systeem is vanaf 1 september 2007 ingevoerd en verplicht door de overheid. In deze gevallen is de aankoop van een rolstoel met terugbetaling niet meer mogelijk.

Afhankelijk van uw graad van mobiliteit, kan een manuele standaardrolstoel, de manuele modulaire rolstoel en de manuele verzorgingsrolstoel voor u samengesteld worden en aangepast aan uw noden.

Contacteer ons voor meer uitleg over het rentingsysteem

renting@vigogroup.eu of 016/74 15 16

Y foto rolstoelen 7

Neem gerust een kijkje in onze catalogus voor een overzicht van onze meest gebruikte rolstoelen


Download brochure
Y foto rolstoelen 1
Y foto rolstoelen 4
Y foto rolstoelen 9
Y foto rolstoelen 7
Y foto rolstoelen 11
2625917
menu