Afspraak maken
VIGO-zorgverstrekker sleutelt aan been

VIGO

is gespecialiseerd in
technische orthopedie

We helpen onze patiënten met passie en toewijding om hun bewegingsvrijheid te behouden of terug te krijgen.

Zo kunnen ze in de best mogelijke omstandigheden verder met hun leven.

Oplossing op maat voor elke orthopedische vraag

We bieden een zeer uitgebreid gamma hulpmiddelen aan voor uiteenlopende problemen. In onze eigen ateliers worden orthesen, prothesen en orthopedische schoenen op maat gemaakt, maar u kunt bij ons ook terecht voor rolwagens en looprekken, braces, steunzolen, ...

Hoe we bij VIGO het verschil maken

Persoonlijke begeleiding

Wie met ons in contact komt, heeft een orthopedische nood. Dat kan acuut of chronisch zijn, licht of ernstig.

In elk geval komen patiënten altijd terecht bij zorgverstrekkers die expert zijn in hun domein. Dat wil ook zeggen dat patiënten die meerdere orthopedische hulpmiddelen nodig hebben, omringd worden door een team van experten die samen de producten uitzoeken en op elkaar afstemmen om hen maximaal te helpen.

test alt tag
We zijn het verplicht aan onze klanten om steeds open te staan voor nieuwe technologieën. Continue vooruitgang is essentieel voor de zorg, het bedrijf én haar werknemers.
- Michiel Meerbergen, CEO

Unieke en kwalitatieve orthopedische hulpmiddelen

Voor elke orthopedische vraag of nood, bieden we een oplossing op maat. Een vertrouwd product of een gloednieuwe innovatie?

In overleg met de arts en therapeuten selecteren we het geschikte apparaat dat de patiënt het best helpt. Indien nodig testen we meerdere hulpmiddelen.

We luisteren ook naar wat voor de patiënt belangrijk is en bekijken hoe we zijn of haar verwachtingen, met respect voor de therapie die werd gekozen, kunnen realiseren.

Feysen
Al 20 jaar doe ik mijn job met hart en ziel. Dagelijks samen met de collega’s de uitdaging aangaan om het beste hulpmiddel te produceren voor onze klanten geeft de grootste voldoening.
- Karine Feytens, ateliermedewerkster

Altijd in de buurt

VIGO behoort tot de grootste internationale groep in technische orthopedie ter wereld. Hierdoor kunnen we de beste producten tot bij onze patiënten brengen.

We vinden het belangrijk om dicht bij onze patiënten in de buurt te zijn. Zowel voor de eerste consultatie als na de verstrekking. We hebben 20 eigen VIGO-vestigingen en zijn aanwezig in meer dan 300 ziekenhuizen en zorgcentra. Er is dus altijd een VIGO- contactpunt dicht bij patiënten in de buurt waar ze worden geholpen door streekgenoten.

Katrien Houben
De meeste patiënten ken ik bij naam. Omdat ze meermaals langskomen maar vooral ook omdat ze geen nummer zijn bij ons. En de kindjes weten ondertussen dat er steeds een snoepje klaar ligt !
- Katrien Houben, onthaalmedewerkster

De geschiedenis van VIGO

1956
test alt tag
Oprichting CTO (Centrum Technische Orthopedie)
1988
K Uleuven
Samenwerking met KU Leuven
1992
UZA
Samenwerking met UZ Gent en UZ Antwerpen
1999
VIGO Wetteren voorgevel
Verhuis hoofdkantoor naar Wetteren
2007
Polen
1ste Internationale stappen naar Polen
2008
DSC 9544
Overname van schoenen REYSKENS-ROSSEEL, ORTEC & CEBELOR
2011
DSC 0678
Ontstaan van V!GO
2014
Anaplastologie
Overname CCE
2016
Thuer
Overname Orthopedie Thuer
2019
Ottobock
Toetreding tot de Ottobock groep
Bravoracer kids 16 9 content 1

We kijken samen hoe we jou kunnen helpen

VIGO heeft verschillende vestigingen over heel België en is eveneens aanwezig in tal van ziekenhuizen, patiëntencentra, woonzorgcentra en andere verzorgingsinstellingen. Contacteer ons algemene nummer voor de dichtstbijzijnde dienst in uw buurt.

Contacteer ons