VIGO, helping people move on.

VIGO speelt een belangrijke rol op het gebied van technische orthopedie.

Dankzij onze jarenlange vakkennis en aandacht voor innovatie en vernieuwing bieden we iedereen, met of zonder fysieke beperking, ongeacht de situatie of leeftijd een oplossing op maat.

We bieden een zeer uitgebreid gamma producten en hulpmiddelen voor uiteenlopende aandoeningen aan. In onze eigen ateliers worden orthesen, prothesen en orthopedische schoenen op maat gemaakt, maar u kunt bij ons ook terecht voor rolwagens en looprekken, braces, steunzolen, ...

Wat VIGO uniek maakt

Expertise

Expertise kan je enkel aanbieden door de combinatie van doorgedreven vakkennis en het gebruik van de nieuwste technieken en materialen. Onze mensen verstaan – op elke plaats in de organisatie - grondig hun vak en blijven steeds op de hoogte van de nieuwste beschikbare technologieën. Op die manier bieden we voor ieder de beste oplossing op maat.

We zijn het verplicht aan onze klanten om steeds open te staan voor nieuwe technologieën. Continue vooruitgang is essentieel voor de zorg, het bedrijf én haar werknemers.
- Michiel Meerbergen, CEO

Teamwork

Door de brede waaier aan diensten en producten die we aanbieden, kunnen onze klanten steeds bij ons terecht en kennen wij hun unieke situatie. Onze teams werken over de grenzen van hun domein samen zodat ze samen de beste oplossing kunnen bieden, aangepast aan de noden van elke individuele patiënt.

De kracht van VIGO ligt in de samenwerking tussen verschillende gespecialiseerde zorgverleners. Samen met mijn collega's doen we er alles aan om onze patiënten zo goed mogelijk te helpen.
- Maxime Coste, Zorgverstrekker

Passion

Bij VIGO maken we het verschil, met vakkennis en aandacht voor details. Maar ook en vooral met de toewijding van onze medewerkers. Elke dag halen we het onderste uit de kan. Passie is onze grootste gemene deler en de vooruitgang van onze patiënten zijn onze grootste drijfveer.

Al 20 jaar doe ik mijn job met hart en ziel. Dagelijks samen met de collega’s de uitdaging aangaan om het beste hulpmiddel te produceren voor onze klanten geeft de grootste voldoening.
- Karine Feytens, ateliermedewerkster

Family

Dagelijks komen we in contact met heel veel mensen, van piepjong tot een stukje ouder. Onze zorgverstrekkers zorgen steeds voor een persoonlijke aanpak en nemen de tijd om te luisteren naar je verhaal. Bij VIGO ben je geen nummer in onze computers. Je bent een persoon waarvoor we tot het uiterste gaan om je vooruit te helpen !

De meeste patiënten ken ik bij naam. Omdat ze meermaals langskomen maar vooral ook omdat ze geen nummer zijn bij ons. En de kindjes weten ondertussen dat er steeds een snoepje klaar ligt !
- Katrien Houben, onthaalmedewerkster

De geschiedenis van VIGO

1956
Oprichting CTO (Centrum Technische Orthopedie)
1988
Samenwerking met KU Leuven
1992
Samenwerking met UZ Gent en UZ Antwerpen
1999
Verhuis hoofdkantoor naar Wetteren
2007
1ste Internationale stappen naar Polen
2008
Overname van schoenen REYSKENS-ROSSEEL, ORTEC & CEBELOR
2011
Ontstaan van V!GO
2014
Overname CCE
2016
Overname Orthopedie Thuer
2019
Toetreding tot de Ottobock groep

We kijken samen hoe we u kunnen helpen

VIGO heeft verschillende vestigingen over heel België en is eveneens aanwezig in tal van ziekenhuizen, patiëntencentra, woonzorgcentra en andere verzorgingsinstellingen. Contacteer ons algemene nummer voor de dichtstbijzijnde dienst in uw buurt.

Contacteer ons
menu