Afspraak maken
Bovenste ledematen header image

Wanneer je kind pijn heeft bij het bewegen door een trauma of een bepaald type aandoening aan de elleboog, pols, hand of vinger, kan een spalk hulp bieden. Een externe spalk ondersteunt, corrigeert, beschermt, immobiliseert en ontlast de elleboog, pols, hand of vinger..

Orthese bovenste ledematen hand-arm

Soorten braces

Welk soort orthese je kind nodig heeft, hangt af van de aandoening en van wat de arts voorschrijft. Indien het om een geprefabriceerde brace gaat, werken we samen met kwalitatieve leveranciers en leveren we die onmiddellijk af. Heb je een orthese op maat nodig, dan produceren we die in onze eigen ateliers en krijg je inspraak in de kleur en afwerkingsmogelijkheden. Voor kinderen hebben we de leukste prints en figuren !

We hebben vestigingen verspreid over gans België en in tal van verzorgingscentra en ziekenhuizen. We leggen je ook altijd graag uit hoe je een orthese moet gebruiken.

Aanleggen van een soft brace

Doordat we aanwezig zijn over heel België in eigen vestigingen of op diensten van verzorgingscentra en ziekenhuizen, zijn we ook altijd beschikbaar om je uit te leggen hoe je de orthese moet gebruiken.

Heb je een vraag omtrent een brace van je kind ? Aarzel niet ons te contacteren.

Contacteer ons