Verbeke Labo 18 header image

Anaplastologie is de specifieke tak binnen de prothesen waarbij ontbrekende lichaamsdelen zo levensecht mogelijk worden nagemaakt dat het haast onmogelijk is om de prothese (of epithese) te onderscheiden van het oorspronkelijke lichaamsdeel.

Anaplastologie

Soorten gezichtprothesen

Er zijn meerdere oorzaken waardoor het noodzakelijk is een lichaamsdeel te amputeren of verwijderen ; een trauma of ongeluk, tumor, een aangeboren misvorming, ...
Wanneer je als patiënt hierdoor in een sociaal isolement komt, vooral bij amputaties in het aangezicht, kan anaplastologie een oplossing bieden.

Onze anaplastologisten, gespecialiseerd in gezichtsepithesen, beheersen de combinatie van een grondige kennis van de lichaamsvorm en een artistieke hand om een waarheidsgetrouwe prothese te maken met de genuanceerde structuur, vorm, kleur en textuur van het menselijk lichaam.

Wij zijn gespecialiseerd in :

  • Oorepithesen
  • Neusepithesen
  • Oogepithesen
  • ...
Labo 1

Gespecialiseerd centrum

Elke patiënt is uniek en wordt ook zo behandeld. In ons gespecialiseerde anaplastologie centrum te Sterrebeek, ontvangen we klanten in alle discretie om samen te bekijken wat we voor hen kunnen doen. Op dinsdag hebben we ook consultatie in Gent.

Wenst u meer te weten over onze werking ?
contacteer ons voor een afspraak.

Realisaties

Elke gezichtsprothese is uniek, toch willen we u enkele voor en na foto's de mogelijkheden laten zien

Oogepithese

Oog

Neusepithese

Neus

Oorepithese

Oor
menu