Digitale uitlijning van prothese in beeld header image

Een gratis service bij expertisecentrum VIGO

Digitale uitlijning van prothese in beeld

De uitlijning van een prothese is zeer belangrijk. Een prothese is namelijk meer dan de samenstelling van protheseonderdelen zoals een koker, knie of voet.

UItlijning is een individueel en precies proces is waarbij de lengte, lichaamshouding, motoriek en activiteitsgraad een belangrijke rol spelen.

Een prothese die niet goed is uitgelijnd kan u onmiddellijk of op langere termijn heel wat last bezorgen. Denk maar aan overbelasting van de rug, het andere been en spieren, een moeilijk evenwicht en wondjes aan de stomp.

Bij VIGO zijn onze prothesisten en kinesisten goed opgeleid. Ze hebben een ruime ervaring bij honderden patiënten om snel na te gaan of de uitlijning van uw prothese, zowel in stand als tijdens het stappen, in orde is en waar deze verbeterd kan worden. We gebruiken hiervoor de meest innovatieve meetinstrumenten. Deze ondersteunen onze expertise en ervaring, want 'meten is weten'.

Wilt u weten of uw prothese optimaal is uitgelijnd zodat u geen problemen krijgt? Hebt u bepaalde lichamelijke klachten en wilt u graag een check-up? Als expertisecentrum voor prothesen vinden we het belangrijk om dit samen met u te bekijken. We bieden u daarom een gratis biomechanische screening met professioneel advies aan en een uitlijning met de modernste apparatuur.

Ook wanneer je reeds geruime tijd bij VIGO langs komt, kan u van deze service genieten. Vraag ernaar bij uw vertrouwde prothesist.

Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis checkup van de uitlijning van uw prothese

mck@vigogroup.eu of 09/292 20 00

menu