Afspraak maken
uitlijning van prothese in beeld header image

Uitlijning en biomechanische check-up prothese

Gratis service bij expertisecentrum VIGO

uitlijning met prothesist

De uitlijning van een prothese is zeer belangrijk. Een prothese is namelijk meer dan het samenvoegen van protheseonderdelen zoals een koker, knie of voet.

Uitlijning is een individueel proces is waarbij de lengte, lichaamshouding, motoriek en activiteitsgraad een belangrijke rol spelen.

Een niet goed uitgelijnde prothese kan onmiddellijk of op lange termijn heel wat last veroorzaken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan overbelasting van de rug, spieren of het valide been. Ook een moeilijk evenwicht en wondjes aan de stomp zijn mogelijk.

Bij VIGO zijn onze prothesisten en kinesisten goed opgeleid. Ze hebben ervaring met honderden patiënten om snel na te gaan of de uitlijning van de prothese, zowel in stand als tijdens het stappen, in orde is. We kijken ook altijd hoe we deze zo mogelijk nog kunnen verbeteren. We gebruiken hiervoor de meest innovatieve meetinstrumenten. Die ondersteunen onze expertise en ervaring, want 'meten is weten'.

Wil je weten of je prothese optimaal is uitgelijnd zodat je geen problemen krijgt? Heb je bepaalde lichamelijke klachten en wil je graag een check-up? Dan bekijken we dit graag samen met jou. We bieden je een gratis biomechanische screening met professioneel advies en een uitlijning met de modernste apparatuur.

Ook wanneer je reeds geruime tijd bij VIGO langskomt, kan je van deze service genieten. Vraag ernaar bij je vertrouwde prothesist.

Interesse in een gratis uitlijning van uw prothese?

Neem vrijblijvend contact met ons op via 09/292 20 00 of stuur ons een mailtje via mck@vigogroup.eu

Ik wil een gratis uitlijning van mijn prothese